Εγκατάσταση και εκκίνηση
Κατέβασε την υπογεγραμμένη έκδοση macOS για Apple silicon, αποσυμπίεσέ τη και μετέφερέ τη στις Εφαρμογές. Αυτή η πρώτη δημόσια έκδοση έχει υπογραφή Developer ID, αλλά δεν έχει ακόμη περάσει από έλεγχο notarization της Apple. Γι’ αυτό κάνε κλικ στην εφαρμογή κρατώντας πατημένο το Control, διάλεξε «Άνοιγμα» και μετά επιβεβαίωσε πατώντας μία φορά «Άνοιγμα». Το Content Desk δημιουργεί τον ιδιωτικό χώρο εργασίας του στη Βιβλιοθήκη του χρήστη σου και δεν χρειάζεται ποτέ συνθηματικό διαχειριστή.
Σύνδεση ή επανασύνδεση TikTok
Άνοιξε τους «Λογαριασμούς» (Accounts), διάλεξε το προφίλ δημιουργού χωρίς προωθητικό περιεχόμενο και πάτησε «Σύνδεση TikTok» (Connect TikTok). Έλεγξε τον λογαριασμό TikTok στην οθόνη συγκατάθεσης. Συνδέσου ξανά αν το Content Desk αναφέρει ότι λείπει απαραίτητη άδεια ή ότι έληξε η πρόσβαση στο TikTok.
Γιατί ζητούνται αυτές οι άδειες
- Η πρόσβαση στο βασικό προφίλ επιβεβαιώνει τον λογαριασμό προορισμού.
- Η άδεια άμεσης δημοσίευσης στέλνει μόνο την ανάρτηση που εγκρίθηκε στον τελικό έλεγχο.
- Η άδεια μεταφόρτωσης σε πρόχειρο στέλνει επεξεργάσιμο πρόχειρο μόνο αν επιλέξεις «Αποστολή στην εφαρμογή TikTok» (Send to TikTok app). Το ολοκληρώνεις και το δημοσιεύεις μέσα στο TikTok.
Εισαγωγή σειράς φωτογραφιών
Στην ενότητα «Αναμονή ελέγχου» (Pending review), επίλεξε «Δημιουργία από τις εικόνες σου» (Create from your images). Διάλεξε ακριβώς τέσσερα αρχεία JPEG, PNG ή WebP με τη σειρά δημοσίευσης, πρόσθεσε τίτλο, λεζάντα και προαιρετικά hashtag. Επιβεβαίωσε ότι έχεις δικαίωμα δημοσίευσης κάθε εικόνας και ότι όλη η ανάρτηση είναι χωρίς προωθητικό περιεχόμενο. Το Content Desk προσαρμόζει το μέγεθος των εικόνων τοπικά χωρίς περικοπή, αφαιρεί τα ενσωματωμένα μεταδεδομένα και δημιουργεί πλήρη προεπισκόπηση. Έλεγξε κάθε φωτογραφία πριν εγκρίνεις. Οι έλεγχοι δομής δεν μπορούν να αναγνωρίσουν λογότυπα, προωθητικό περιεχόμενο ή ζητήματα δικαιωμάτων μέσα σε μια εικόνα.
Έλεγχος και δημοσίευση
Άνοιξε μια εγκεκριμένη ανάρτηση τεσσάρων φωτογραφιών και επίλεξε «Έλεγχος και δημοσίευση» (Review & post). Διάλεξε κάθε ρύθμιση, δήλωσε με ακρίβεια εμπορικό περιεχόμενο και χρήση AI, επιβεβαίωσε τη χρήση μουσικής και την τελική συγκατάθεση και πάτησε μία φορά «Δημοσίευση στο TikTok» (Post to TikTok). Αν δεν ξέρεις το αποτέλεσμα, έλεγξε το TikTok πριν ξαναδοκιμάσεις. Το Content Desk μπλοκάρει αυτόματες επαναλήψεις που μπορεί να δημιουργήσουν διπλή ανάρτηση.
Περιορισμοί sandbox
Μέχρι να ολοκληρώσει τον έλεγχο το TikTok, οι δοκιμαστικές αναρτήσεις είναι ιδιωτικές και πρέπει να χρησιμοποιούν SELF_ONLY. Η πρόσβαση στο sandbox περιορίζεται σε προσκεκλημένους χρήστες-στόχους. Ο περιορισμός δεν μπορεί να αφαιρεθεί από το Content Desk.
Αποσύνδεση και διαγραφή
Πάτησε «Αποσύνδεση» (Disconnect) στους «Λογαριασμούς» (Accounts) για να ανακαλέσεις τη σύνδεση TikTok και να αφαιρέσεις το διαπιστευτήριό της από την Κλειδοθήκη του macOS. Διέγραψε τον χώρο εργασίας Content Desk από τη Βιβλιοθήκη του χρήστη σου για να αφαιρέσεις τοπικές αναρτήσεις και παραγόμενα αρχεία. Οι φωτογραφίες ελέγχου που φιλοξενούνται στον διακομιστή λήγουν αυτόματα μετά από μία ώρα.
Για βοήθεια, στείλε email στο support@emberalarm.com
Τελευταία ενημέρωση: 6 Οκτωβρίου 2026.